Un home mata la seva parella a la porta d'una escola, a Màlaga, i després se suïcida

L'agressor ha disparat a la dona, de 46 anys, amb una escopeta

ARA
2 min
Agents de la policia al lloc del crim masclista de Málaga, on un home ha matat la seva parella i després s'ha suïcidat

BarcelonaEs deia María Ángeles, tenia 46 anys i ha mort assassinada per la seva parella a les portes de l'escola de Màlaga on treballava. L'home li ha disparat amb una escopeta i després s'ha tret la vida amb la mateixa arma. La policia ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies dels fets, que han passat cap a les 9.00 h d'aquest dijous, segons han informat a Efe fonts pròximes al cas. Es tracta de la víctima número 25 de la violència masclista en aquest 2021, segons l'estadística del ministeri d'Igualtat, i la 1.103 d’ençà que es porta un registre dels homicidis masclistes, el 2003.

Segons fonts pròximes al cas consultades per Efe, l'home, de 55 anys, estava esperant la víctima a la porta de l'Escola San Manuel de Málaga, on la dona treballava netejant. En el moment que han tingut lloc els fets, al centre educatiu no hi havia infants, però si el personal de neteja, de porteria i de secretaria. El servei d'emergències 112 ha rebut al voltant d'una desena de trucades alertant que s'havien produït trets a la via pública i que podria haver-hi dos morts, per la qual cosa immediatament el centre coordinador ha activat la Policia Nacional, la Policia Local i l'Empresa Pública d'Emergències Sanitàries (EPES).

Sense denúncies prèvies

La Policia ha indicat que la víctima i l'agressor convivien des de feia dos anys i no consta que hi hagi denúncies prèvies per maltractaments. La dona sí que havia estat agredida anteriorment per una altra parella amb qui havia conviscut abans que amb l'home que l'ha matat, segons consta en la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAN) de Màlaga.

L'Ajuntament de Màlaga ha convocat un minut de silenci per condemnar la mort de la dona. Tots els grups municipals del consistori s'hi han sumat i han expressat la seva preocupació per l'increment de la violència masclista a Espanya aquest 2021.

stats