Amenaça amb arma de foc
Societat 27/03/2024

Un home amenaça amb una arma l'operari d'una grua perque obstaculitzava un carrer a Artà

El conductor va insultar l'operari i després va marxar; passat uns instants, va tornar i li donà a entendre la intenció de fer-li mal amb una arma de foc

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil d'Eivissa.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut a Artà a un home de 71 anys per presumptament amenaçar amb una arma de foc l'operari d'una grua que estava retirant un vehicle avariat en el moment dels fets. Segons ha informat el cos armat en una nota de premsa, l'incident va tenir lloc divendres passat, quan el detingut va començar a discutir amb el treballador perquè la grua obstaculitzava la calçada i no hi podia passar amb el seu vehicle.

Suposadament, el conductor va insultar i amenaçar l'operari i després va marxar; passat uns instants, va tornar i el va amenaçar amb una arma de foc. Seguidament va abandonar el lloc. L'afectat va interposar una denúncia i agents de la Guàrdia Civil d'Artà van identificar al conductor, que va ser arrestat. Se li va confiscar l'arma que havia exhibit, així com vuit més, totes registrades amb llicència. Després de passar a disposició judicial, el jutge li va imposar una inhabilitació per a la tinença d'armes i una ordre d'allunyament envers la víctima.

stats