Naixements

Hilary Swank, mare per primera vegada als 48 anys: "No ha estat fàcil"

La guanyadora de dos Oscars anuncia el naixement dels seus bessons

2 min
Hilary Swank quan va anunciar que estava embarassada

Barcelona"No ha sigut fàcil. Però noi (i noia), ha valgut la pena. Bona Pasqua. Publicant des del cel". D'aquesta manera ha anunciat l'actriu Hilary Swank, de 48 anys, el naixement dels seus bessons, dels quals encara no se sap el nom. La intèrpret, guanyadora de dos Oscars —un per Million Dollar Baby i un altre per Boys don't cry— , ha donat la notícia de la seva recent maternitat a través d'Instagram, la xarxa on durant els darrers mesos ha anat mostrant l'evolució del seu primer embaràs. En la idíl·lica foto que ha publicat se la veu d'esquena contemplant el mar i agafant en braços els dos bebès, un nen i una nena.

Swank ha rebut les felicitacions de molts amics i companys de professió, com ara Juliette Lewis, Viola Davis i Sharon Stone. "Que Déu et beneeixi, estimada. És el viatge més extraordinari que hi ha. Estic molt contenta per vosaltres", deia Stone en un missatge publicat al perfil d'Instagram de Swank.

L'actriu de Million Dollar Baby va anunciar que estava embarassada a l'octubre, durant una entrevista al magazín matinal Good morning America. Mentre comentava els seus futurs projectes, Swank va revelar que seria mare. "I no només d'una criatura, sinó de dues. No m'ho puc creure", explicava.

Després de fer públic l'embaràs, va detallar els motius pels quals havia endarrerit la maternitat: "Hi havia la meva carrera i no tenia la relació correcta... fins fa quatre anys. Tots els elements necessitaven unir-se i ser els correctes". Els bessons són els primers fills de Swank i també del seu marit, Philip Schneider. La parella es va casar el 2018 dos anys després que es coneguessin en una cita a cegues. L'actriu, que actualment protagonitza la sèrie Alaska Daily, havia estat casada anteriorment amb l'actor Chad Lowe. Després d'una dècada de matrimoni es van divorciar.

Swank havia detallat que el naixement dels fills estava previst per a la data en què el seu pare, mort l'octubre del 2021, hagués fet 75 anys. L'actriu tenia una relació molt estreta amb ell i, de fet, va abandonar el món de la interpretació durant diversos anys per tenir-ne cura. "Tenia una relació bastant especial amb ell perquè vaig ser la seva única cuidadora després del trasplantament de pulmó que li van fer fa set anys", explicava el desembre del 2021. L'actriu va explicar que malgrat que la mort del seu pare la va deixar "tocada", també la va ajudar a entendre millor la vida. "Va fer que entengués millor el cicle de la vida, d'on venim i on tornem, cosa que m'ha fet connectar amb el meu jo més autèntic".

stats