Polèmica
Societat 20/04/2023

Hiba Abouk trenca el silenci sobre el seu divorci d'Achraf Hakimi: "Tinc zero afecte a tot el que és material"

L'actriu està en procés de divorci del futbolista del París Saint-Germain, amb qui té dos fills

2 min
Hiba Abouk confirma que està embarassada

Barcelona"Quan et separes, reestructures la teva vida, però tampoc no és res de l'altre món: cal treure ferro a l'assumpte", aquestes han estat les sinceres declaracions que l'actriu madrilenya Hiba Abouk ha fet a la revista Elle, on ha concedit la seva primera entrevista després de divorciar-se del futbolista Achraf Hakimi, que actualment està acusat de violació a França. L'actriu, que va trencar el seu silenci recentment per anunciar que se separava, ha aprofitat l'entrevista per reflexionar sobre els anys que ha passat al costat del futbolista, que s'ha convertit en el pare dels seus dos fills. "La gent evoluciona, canvia, creix i emprèn un camí en comú unes vegades i també pot ser que hi hagi un punt en què et deixes de trobar. [...] Et cases per amor i et divorcies per desamor. Quan això passa no hi ha res a fer", comenta l'actriu, de 36 anys. "Hi ha dies en què has de saber encaixar els cops i prendre decisions, de vegades complicades, habituar-te a noves situacions...", resumeix sobre la situació que ha viscut.

La protagonista de la sèrie El príncipe també respon a les preguntes que fan referència als detalls més polèmics del seu divorci, que es pot presentar complicat perquè ell podria haver posat tot el seu patrimoni a nom de la seva mare, tal com han publicat alguns mitjans. "Tinc zero afecte a tot el que és material. No m'oblido d'on estava fa 15 anys", respon l'artista, que actualment es pot guanyar la vida perfectament només gràcies a les seves xarxes, on la segueixen gairebé dos milions de persones.

A l'entrevista, Abouk reflexiona també sobre la seva vida com a mare. "Ser mare m'ha fet tenir un sentit de la responsabilitat que potser abans no tenia. Ara em cuido més per durar als meus fills molt de temps", explica l'actriu, que amb el futbolista madrileny ha tingut dos nens: l'Amín (nascut el 2020) i el Naím (del 2022). "Igual que vaig al gimnàs, vaig al psicòleg una vegada a la setmana", reflexiona. "La meva felicitat passa abans per estar amb els meus fills i veure'ls créixer que per anar-me'n a rodar sis mesos fora. La meva petita família és la vida, sense comparació. [...] Per a mi el més important és la salut dels meus fills i tota la resta, en realitat, passa a un segon pla", resumeix Abouk, que fins al seu divorci vivia a París al costat del seu marit, jugador del París Saint-Germain.

A pesar de la complicada situació que té al davant, Abouk es mostra esperançada quan diu que "el millor sempre està per arribar". En aquest sentit, es defineix com "una lluitadora" i recorda tot el que ha aconseguit tota sola, ja que ella va haver de sortir del seu entorn familiar per poder dedicar-se a la interpretació, cosa que els seus pares no li permetien. "Me'n vaig anar de casa sense cap suport. Havia de fer-ho, era la meva vida o la d'ells", conclou.

stats