Societat 11/07/2017

Messi es troba amb Luis Suárez a la lluna de mel

L'astre argentí i la seva dona, Antonella Rocuzzo, han coincidit a Antigua i Barbuda amb l'uruguaià i la seva esposa, que és sòcia de Rocuzzo en una botiga de la Diagonal de Barcelona

Ara
1 min
Les famílies de Leo Messi
 I Luis Suárez han coincidit
 A Antigua i Barbuda, al Carib, On els argentins estan passant La seva lluna de mel

BarcelonaL’amistat que uneix Leo Messi i Luis Suárez ha quedat més clara que mai durant el viatge de noces de l’astre argentí. Mentre Messi i la seva dona, Antonella Roccuzzo, i els seus dos fills -Thiago i Mateo- celebraven el seu viatge de noces a Antigua i Barbuda, han decidit fer una visita en bloc a l’uruguaià, que era allà de vacances amb la seva dona, Sofía Balbi. Els dos matrimonis han compartit banys a la platja i còctels dins de pinyes al costat dels seus fills, ja que Suárez i Balbi també s’han endut al Carib els seus, Delfina i Benjamín.

Messi, Suárez, les seves esposes i els seus fills a Antigua i Barbuda, al Carib

Tant Messi com Suárez han deixat constància de la trobada a les seves xarxes socials amb fotos i amb un vídeo de tots dos jugant a passar-se una pilota dins d’una piscina fent tocs amb el cap. El vídeo resulta graciós perquè de fons se senten els fills dels futbolistes cridant: “ ¡Que gane mi papá! ”A part de l’amistat dels dos futbolistes, també és notòria la de les seves dones. De fet, fa poc Roccuzzo i Balbi s’han associat per obrir una botiga de la firma argentina de moda i calçat Sarkany a Barcelona.

stats