Societat 16/01/2021

La Guàrdia Civil cerca tres menors que s'escaparen d'un centre especial de Santa Maria

Divendres horabaixa es fugaren cinc joves i dos d'ells ja han tornat a la institució, que acabava ahir l'aïllament per coronavirus

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaLa Guàrdia Civil cerca des de divendres horabaixa tres menors que s'escaparen d'un centre especial de Santa Maria concertat amb l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS). El centre acabava de complir amb el període de quarantena estipulat perquè s'havien detectat alguns positius en coronavirus entre els interns i els professionals que hi fan feina.

Fonts de l'IMAS expliquen que inicialment varen anar-se'n cinc menors, però dos ja han tornat a la institució. En saber els fets, els responsables de la institució varen denunciar la sortida no autoritzada dels residents davant les forces i cossos de seguretat.

En aquests moments, agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, amb l'ajuda dels educadors del centre, continuen amb el dispositiu per localitzar els menors en alguns punts on hi ha sospita que podrien ser: al mateix municipi de Santa Maria i també a Palma i Inca.

stats