Societat 04/09/2021

La Guàrdia Civil deté tres homes per haver incendiat mobiliari urbà a la platja de Santa Ponça

L'incendi de para-sols i gandules va tenir lloc dijous de matinada

ARA Balears
1 min
Dos agents de la Guàrdia Civil caminen per la terminal d'arribades de Son Sant Joan.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut tres homes acusats d'incendiar mobiliari urbà a la platja de Santa Ponça, al municipi de Calvià. Segons ha informat el cos de seguretat, els fets varen ocórrer dijous passat de matinada, quan es va avisar l'Institut Armat de Calvià d'un incendi a la platja de Santa Ponça. Sembla que el mobiliari que s'estava cremant eren para-sols i gandules de la mateixa platja, acaramullats en un punt.

Una vegada el foc va ser extingit pels bombers, els turistes que varen observar la malifeta varen fer saber als guàrdies civils que havien vist que uns joves fugien del lloc del succés. Així doncs, després d'una sèrie d'investigacions, la Guàrdia Civil va descobrir on s'allotjaven els autors del foc i que tenien previst deixar l'illa l'endemà dels fets. Llavors, els agents varen comprovar que els suposats delinqüents havien abandonat ja el seu allotjament. Per aquest motiu, varen ser interceptats a l'aeroport quan es disposaven a agafar un vol cap al seu país.

Cal fer referència que, prèviament, el 31 d'agost, ja hi havia hagut un altre incendi que també va ser sufocat pels bombers. Va ser a la mateixa platja que el d'aquest dijous passat i, a més, de les mateixes característiques. Per tot plegat, la Guàrdia Civil sospita que podria haver estat obra dels mateixos protagonistes.

stats