Societat 09/12/2020

El Govern aprova el pagament de 9,4 milions per la carrera professional del personal sanitari amb contracte temporal

L'Executiu balear transferirà aquesta partida a Salut per poder atendre les despeses associades al compliment de diverses sentències

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu.

PalmaEl Govern balear ha aprovat aquest dimecres una partida de 9,4 milions d'euros per pagar la carrera professional del personal sanitari amb contracte temporal. L'Executiu transferirà els 9,4 milions a la Conselleria de Salut i Consum per poder atendre les despeses associades al compliment de diverses sentències que obliguen a pagar el complement de carrera professional al personal estatutari temporal.

L'Executiu balear ha explicat que aquestes sentències fermes reconeixen el dret dels recurrents a percebre el complement de carrera íntegre, en igualtat de condicions que el personal fix.

A més, el Govern balear ha informat de contractacions d’emergència de subministrament i serveis a càrrec del Servei de Salut per un valor de 4,1 milions d'euros. Segons han detallat en el comunicat, aquestes contractacions estan relacionades amb el tractament de la pandèmia a causa de la necessitat concreta de disposar de determinats serveis per mantenir una activitat sanitària assistencial correcta de lluita contra el coroanvirus.

stats