Societat 05/12/2019

El Govern invertirà més de 900.000 euros en la xarxa d'escoletes de Palma

Dins aquesta partida es preveuen, per primera vegada, ajuts per a l’escolarització dels infants 0-3 de les famílies més vulnerables

Ara Balears
1 min
El Patronat d'Escoles Infantils de Palma contractarà personal de suport per atendre nins amb necessitats educatives especials

PalmaEl Consell de Govern ha aprovat aquest dijous atorgar a la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca l’autorització prèvia per destinar més de 900.000 euros al Patronat d’Escoles d’Infants de Palma. Aquest ajut es destina concretament al sosteniment de les escoles públiques de primer cicle d’Educació Infantil, al funcionament de serveis educatius d’atenció primerenca i a l’escolarització dels infants de les famílies més vulnerables. Cal destacar que per primera vegada a les Illes Balears es destina una partida específica a ajuts per a les famílies en situació de vulnerabilitat per pagar les quotes d’escolarització a les escoletes públiques.

La inversió destinada al Patronat d’Escoles d’Infants de Palma, per un import total de 903.476 euros, correspon a la darrera convocatòria d’ajuts per a la xarxa d’escoles públiques de les Illes Balears, del 2019. Al primer cicle s'hi destinaran 580.238,44 euros; per al funcionament dels serveis educatius d’atenció primerenca, 80.300 euros, i per als ajuts a l’escolarització dels infants de les famílies més vulnerables socialment, 242.937,86 euros.

El Govern recorda que durant la legislatura passada es varen invertir més de cinc milions d’euros en la xarxa d’escoletes 0-3 de les Illes Balears. Per al proper exercici del 2020, la inversió en educació en l’etapa 0-3 anys s’ha incrementat més d’un 15%.

stats