Societat 11/01/2021

El Govern renova els membres del Consell Econòmic i Social de les Balears per als pròxims quatre anys

Amb el canvi s'hi incorporen cinc nous membres i se n'hi integren tres que fins ara eren suplents

Ara Balears
1 min
La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Pilar Costa

PalmaEl Consell de Govern ha aprovat aquest dilluns la renovació de gairebé tots els membres del Consell Econòmic i Social de les Illes Balears (CES), després que s'exhaurís l'anterior període de representativitat a l'òrgan consultiu. Així, s'actualitza l'organigrama del CES dels pròxims quatre anys, segons ha informat l'Executiu en un comunicat.

En el procés de renovació participativa s'han incorporat cinc nous membres titulars a la institució, dos dels quals s'han adherit al grup I d'organitzacions empresarials més representatives i la resta, al grup III d'entitats i associacions de rellevància sectorial.

Els nous representants del grup I són Antònia Maria Pou Rotger i Antonio Gayà Gayà, proposats pel Govern. Els nous nomenaments del grup III són Sebastià Ordines Capó (proposat pel sector agrari), Miquel Santandreu Bestard (proposat per organitzacions vinculades a entitats locals) i Antonio José Pascual García (a proposta del sector de medi ambient).

Així mateix, el nou organigrama del CES incorpora tres nous membres titulars que fins ara havien estat membres suplents: Azucena Jiménez Ruiz i Margalida Adrover Caldentey, que entren en el grup I a proposta del Govern, i Jerònima Bonafé Ramis, que entra al grup III a proposta de les entitats d'economia social.

stats