Societat 05/07/2022

El GOB torna a arrancar la campanya SOS Posidònia

L'entitat desplegarà un envelat informatiu a quatre platges d'Artà, Alcúdia, Palma i Sóller

ARA Balears
1 min
Fotografia d'arxiu de la posidònia a les Balears.

PalmaEl GOB ha tornat a posar en marxa, per quart any consecutiu, la campanya SOS Posidònia, una iniciativa que té l'objectiu d'oferir a la societat les eines necessàries per contribuir a la conservació i protecció de la posidònia. Enguany, l'entitat posarà un envelat informatiu en quatre idiomes a quatre platges de Mallorca que s'han escollit estratègicament: una a sa Canova, a Artà; una a l'Illot, a Alcúdia; una altra al Penyó, a Palma, i una darrera a En Repic, a Sóller.

La campanya d'enguany començarà a la platja de sa Canova, per així posar el focus en la protecció dels espais naturals, ja que aquesta zona està inclosa en l'ampliació del Parc Natural de la Península de Llevant que s'està tramitant actualment, segons ha explicat aquest dimarts l'entitat en una nota de premsa.

A més dels envelats informatius, el GOB també farà diversos tallers educatius. En concret, hi haurà un taller sobre la identificació d'invertebrats i la formació de l'arena, per donar a conèixer la importància de la biodiversitat animal que viu a les praderies de posidònia. També n'hi haurà un de busseig guiat, per poder conèixer més de prop aquesta biodiversitat, entre d'altres.

L'entitat ha destacat en una nota de premsa que la novetat d'enguany és que la campanya inclou nou material divulgatiu sobre els principals invertebrats de la Mediterrània, il·lustrat per Flavia Gargiulo. Aquest material s'utilitzarà per a dos dels tallers que s'impartiran, per tal de donar a conèixer aquests organismes i sensibilitzar sobre la seva importància en l'ecosistema.

stats