Succés
Societat 26/10/2023

Gir en la investigació de la mort d'un jove alemany a Mallorca: va ser assassinat

La mort del turista es va produir el passat 8 d'octubre de 2022 a la nit

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una operació.

PalmaLa Policia Nacional a Palma ha esclarit, finalment, l'assassinat d'un turista de 20 anys i de nacionalitat alemanya, perpetrat fa un any a Mallorca. La mort del turista es va produir el passat 8 d'octubre de 2022, al voltant de les 22.30 hores, quan la víctima va ser llançada des d'una furgoneta en marxa a l'autopista, inconscient i estesa sobre la calçada. Va ser atropellada per un dels vehicles que circulaven per la via.

En concret, el succés va ocórrer en el quilòmetre 10,900 de l'autopista de Llucmajor (Ma.-19), en sentit Palma. Fins al lloc es varen desplaçar agents de la Guàrdia Civil, que van realitzar un control d'alcoholèmia, amb resultat negatiu, al conductor del vehicle implicat.

Des de la Policia han detallat aquest dijous que la investigació d'aquesta mort, que fins ara semblava un accident, s'ha conclòs com un assassinat. Segons han informat fonts policials, ha estat una investigació molt complexa i ha durat més d'un any, ja que no es disposava de cap dada de la furgoneta. El cap superior de la Policia Nacional i el responsable de la recerca i cap del Grup d'Homicidis del cos han citat aquest divendres els mitjans de comunicació per oferir més detalls sobre la recerca i l'assassinat del turista.

stats