Societat 17/05/2022

Les festes de Sant Joan de Ciutadella ja tenen el primer cartell postpandèmia

L'obra guanyadora és 'Un dia seré cavalleressa a les festes de Sant Joan'

Iván Martín
1 min
Cartell oficial de les festes de Sant Joan 2022 a Ciutadella.

CIUTADELLAMaria Corretja Genestar Mesquida és la guanyadora del concurs d'imatges de les festes de Sant Joan 2022. La seva creació ha estat escollida pel jurat qualificador d'entre les 58 obres que s'han presentat al concurs convocat per l'Ajuntament de Ciutadella per il·lustrar el cartell de les festes d'aquest any.

El jurat del premi l'han format Joana Gomila, batlessa; Gràcia Mercadal, regidora de Festes; Joan Benejam, representant del PP a la comissió municipal d'arts plàstiques; Jaume Anglada, representant de Ciutadans a la mateixa comissió; Borja Saura, Caixer Senyor del bienni 2022-23, Josep Marquès Moll, tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Ciutadella; Josep Mascaró Pons, director del centre municipal d'art; Anna Maria Bagur López, comissària d'exposicions, i Josep Torrent Pallicer, dissenyador gràfic.

En una primera revisió, s'han descartat 19 obres que no complien els requisits de les bases del concurs i, a continuació, s'ha fet una selecció en la qual s'han triat cinc originals finalistes: Una mirada una tradició, Es colors de s'alegria, Es protagonista, Sant Joan de sempre i per sempre i Un dia seré cavalleressa a les festes de Sant Joan. Finalment, i per unanimitat, s'ha seleccionat aquesta darrera obra com a guanyadora del concurs.

stats