Societat 19/07/2022

Estrenen a Ciutadella una oficina temporal del producte local

L'Ajuntament ha autoritzat l'ús d'un local del mercat a l'associació Leader

Iván Martín
1 min
L'espai està ubicat al mercat de Ciutadella.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella i el Consell de Menorca ha presentat aquest dimarts a la plaça de la Llibertat la nova oficina temporal de promoció del producte local, la primera d'aquestes característiques a l'illa.

El Consistori ha autoritzat l'ús d'un local del mercat per a aquesta finalitat i fins al setembre a l'associació Leader Illa de Menorca per a la promoció del producte local i la gastronomia insular. Cal dir que l'Ajuntament de Ciutadella és soci de l'entitat des dels seus inicis, i la voluntat és treballar conjuntament per a la dinamització, el desenvolupament econòmic i la conservació del patrimoni cultural i ambiental.

Durant els mesos d'estiu, el mercat de Ciutadella és una visita obligada per a turistes i visitants, els quals cerquen productes de l'illa i informació de la gastronomia i valoren molt positivament la producció local. Així, ambdues entitats valoren de manera molt positiva utilitzar aquest espai de manera temporal mentre es torna a convocar i a resoldre el concurs públic per a ús privatiu de l'emplaçament.

L'oficina disposarà de tota mena de materials i recursos per a la promoció de producte local provinents d'altres entitats i també del Consell de Menorca, el qual dona suport de manera directa a la iniciativa. Aquest any, Menorca és Regió Europea de Gastronomia i, segons la màxima institució de l'illa, iniciatives com aquesta "reafirmen la distinció i la donen a conèixer encara més".

stats