EDUCACIÓ 0-3 ANYS

L'Ajuntament de Palma invertirà més de 500 mil euros per a la millora de nou escoletes municipals

La inversió es farà a través del Fons de Capitalitat i s'afegeix a les remodelacions que ja s'han fet als patis

L'Ajuntament de Palma té previst fer una inversió important a nou de les onze escoletes municipals. En concret, destinarà 528.400 euros del Fons de Capitalitat a millores de manteniment de les següents escoletes: Ciutat Antiga, Can Alonso, Maria Mut, Santa Creu, Santa Catalina, l'Arenal, Son Ferriol, Son Fuster Nou i Son Roca. 

Segons ha explicat la portaveu de Cort, Susanna Moll, "ja s'havia invertit una part de Capitalitat per als CEIP i en quedava una altra per destinar a les escoletes". 

Entre les obres que es preveuen fer en aquests nou centres hi ha la reparació de fusteries obsoletes, elements metàl·lics, humitats, actuacions a finestres, recanvis de trespols, revestiments de façanes i reformes de banys, entre d'altres. 

Totes aquestes obres es faran durant el mes d'agost i també s'aprofitaran les vacances de Nadal per no interferir en l'activitat docent. 

Les úniques escoletes on no es farà res de moment són la de Son Espanyolet i la del Molinar, perquè són les més noves. Pel que fa al problema de climatització de la del Molinar, Susanna Moll ha dit que s'haurà de fer més endavant. D'altra banda, ha dit que aquesta inversió se suma a les que ja s'han fet en aquests tres anys a escoletes municipals de 200 mi euros. 

Actualment hi ha onze escoletes a Palma amb una capacitat de 1.044 places i una llista d'espera de 385 alumnes. 

EDICIÓ PAPER 20/07/2019

Consultar aquesta edició en PDF