La setmana que m'espera
Societat 30/07/2021

"Enviaré una 'selfie' a Sebastià Sagreras quan sigui a Cabrera"

Josep Ferrà, diputat de MÉS per Mallorca, explica com serà la seva setmana

2 min
Josep Ferrà és diputat de MÉS per Mallorca.

PalmaLa setmana que ve estaré de vacances i, com que no les planific més enllà d’allò bàsic, tot el que explic ara podria ser mentida. En principi, passaré moltes hores amb la família, sobretot amb la meva filla de quatre anys. Com se sol dir, Mallorca es divideix a l’estiu entre els que van a la Colònia de Sant Jordi i els que van a la de Sant Pere, i nosaltres som dels que van a la de Sant Jordi. Allà intentam seguir uns rituals i, malgrat la covid, n’intentarem respectar un de gastronòmic i anar a sopar al Sal de Cocó i al Colonial. Això és obligatori. També aprofitarem per anar a totes les platges: el Carbó, cala Galiota, el Dolç, el Coto...

Així mateix, dilluns començarem tornant a Palma per anar a una consulta mèdica de la meva dona a SonEspases. Jo aprofitaré per anar al partit i deixar la setmana fermada, amb les notes de premsa que s’han de fer. També resoldré temes d’organització i redactaré dues o tres propostes d’iniciatives parlamentàries per poder tirar-ne endavant alguna durant la setmana. I és que, malgrat que estigui de vacances, en política és molt difícil desconnectar el 100% del temps. Ara bé, malgrat el dia que tenim, intentarem acabar el dia en remull a cala Galiota.

Hi ha una tònica que intentaré seguir la resta de la setmana: aixecar-me, fer un cafè i seguir els resultats de les Olimpíades. La natació, la gimnàstica i l’atletisme són alguns dels esports que més m’agraden.Després llegiré la premsa, però això ja ho faré després de berenar. De fet, els dies que tenc coses importants a fer, no mir la premsa fins a mitjan matí, perquè intent que els mitjans no em condicionin. Si no, intent berenar abans.

A hores d’ara tenc tres llibres en marxa, perquè necessit llegir coses diferents: 21 lliçons per al segle XXI, de Yuval Noah Harari, que tenia pendent des de fa temps; L’ombra de la por, de Ragnar Jonasson, una novel·la negra islandesa –Islàndia m’apassiona, és un dels viatges més bonics que he fet en la meva vida–, i un manual de dret administratiu, perquè ara faig un grau en Ciències Jurídiques i pel setembre tenc tres exàmens. Quan em present als exàmens és per aprovar, així que esper tirar-ne endavant com a mínim dos de tres, i també faré un examen de català administratiu que tenia al juny però que es va ajornar al setembre.

Aquests dies també aprofitaré per tornar a veure True Detective, que és una de les milors sèries policíaques de la història recent, juntament amb The Wire i Sherlock.

Al final de la setmana, tot i que encara no puc saber quin dia, intentarem anar a Cabrera. A la meva filla li fa molta il·lusió anar-hi perquè és l’única illa on no ha estat. Li enviaré una selfie a Sebastià Sagreras (PP) quan hi sigui, perquè vegi que sí que s’hi pot anar si es compleixen totes les normes de Medi Ambient. S’ha de dir que ell és un dels polítics de l’altra bancada amb els quals em duc bé.

stats