Societat 12/07/2019

Les empremtes dactilars incriminen el menor acusat de matar la seva mare a l'Arenal

Per altra banda, la Policia Nacional no ha trobat cap empremta de la parella de l'adolescent en els objectes de l'escena del crim

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha trobat més de 15 empremtes dactilars en objectes de l'escena del crim del menor acusat de matar la seva mare, Gloria Zavala, a l'Arenal, segons ha informat 'Diario de Mallorca'. D'altra banda, el mateix diari explica que no s'han trobat proves incriminatòries de la parella del menor, que també està acusada per presumpta implicació en l'assassinat, en els objectes analitzats per la Policia Científica. Tant el fill de Gloria Zavala com la seva parella estan ingressats en un centre d'internament de menors.

D'aquesta manera, l'informe elaborat per la policia evidencia les primeres sospites, les quals apuntaven al menor com a principal culpable de l'assassinat de la seva mare. La presència de més de 15 empremtes dactilars en diferents objectes i en el bagul on va aparèixer el cadàver i les bosses en les quals estava ficat el cos fa que l'acusació apunti directament contra el menor.

Cal recordar que els dos menors varen ser detinguts al mes de juny a Brussel·les, on havien fugit després que el cadàver de Gloria Zavala aparegués a casa seva amb senyals de violència.

La dona va ser trobada el 15 de maig en un estat de descomposició avançat, embolicada amb bosses de plàstic i a l'interior d'un bagul. L'autòpsia va determinar que Zavala va ser víctima d'un homicidi, encara que l'estat de descomposició del cos no va permetre determinar la causa exacta de la mort, que es produí entre el divendres 10 de maig i el diumenge 12 de maig.

stats