Societat 21/05/2019

Detingut a Bèlgica el fill de la dona assassinada a l'Arenal

La companya del menor també ha estat detinguda

Ara Balears
1 min
La Policia Nacional demana col·laboració per trobar a la dona desapareguda en 2018

PalmaAgents de la Policia Nacional i la policia belga han detingut aquest dimarts a Brusel·les, la capital de Bèlgica, el fill menor de Gloria Zavala, la dona de 53 anys que va aparèixer morta la setmana passada a casa seva, a l'Arenal, amb senyals de violència. També ha estat detinguda la parella del jove. Tots dos havien desaparegut abans que la Policia trobàs el cadàver.

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional sospita que els menors estan relacionats directament amb l'assassinat de la dona, que va ser trobada el 15 de maig en un estat de descomposició avançat, embolicada amb bosses de plàstic i a l'interior d'un bagul, tot i que va ser el fill, que vivia amb la seva mare, qui en va denunciar la desaparició a la Policia. Amb tot, segons el 'Diario de Mallorca, no descarten la participació d'altres persones en l'assassinat.

Feia dies que els agents preveien la possibilitat que els dos detinguts haguessin fugit a Bèlgica, tal com publicà l'esmentat rotatiu, i per això s'havia emès una ordre europea de detenció. Els investigadors del cas iniciaran el procediment per demanar l'extradició dels detinguts durant les pròximes hores.

Segons el mateix mitjà, l'autòpsia va determinar que Zavala va ser víctima d'un homicidi, encara que l'estat de descomposició del cos no va permetre determinar-ne la causa exacta de la mort, que es produí entre el divendres 10 de maig i el diumenge 12 de maig.

stats