Societat 06/10/2020

Educació treballa per augmentar la presencialitat a Secundària

El conseller, Martí March, diu que "les escoles de moment són molt segures", malgrat l'inici del curs marcat per la pandèmia

K. O.
1 min
El conseller d'Educació, Martí March.

PalmaEl conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha assegurat aquest dimarts en el ple del Parlament que la inspecció educativa està treballant centre a centre per augmentar la presencialitat a l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) per intentar que l'ensenyament sigui més presencial. March també ha dit que "les escoles de moment són molt segures", malgrat que l'inici del curs ha estat marcat per la pandèmia de coronavirus.

El conseller ha insistit que l'objectiu és evitar aglomeracions i ha negat que hi hagi alguns centres on hi hagi més presencialitat. La diputada del PP, Núria Riera, però, ha criticat que hi ha escoles amb classes presencials en tots els nivells educatius i d'altres només amb semipresencialitat.

La popular també ha dit que alguns casos s'ha pogut comprar càmeres per facilitar les classes telemàtiques però que hi ha centres on els alumnes han de fer els deures a casa tres dies a la setmana, cosa que provoca una situació desigual. Sobre això, el conseller ha afirmat que no hi ha cap discriminació i que l'objectiu és evitar aglomeracions. A més, ha negat que hi hagi centres amb més presencialitat que d'altres.

stats