El Govern presentarà una llei educativa abans que acabi l'any

El conseller March diu que "ni estam aturats, ni està feta la llei"

Davant la pregunta de la diputada d'El Pi, Maria Antònia Sureda, el conseller d'Educació, Martí March, ha anunciat que abans que acabi l'any, en el següent  període  de sessions  parlamentàries , té previst aprovar la primera llei d'educació de les Illes Balears.

Seria el colofó final al document que presentà Illes per un Pacte i al qual se sumaren la majoria dels representants de la comunitat  educativa  i la majoria dels partits polítics, amb la notable absència de Podem.

El document, segons ha explicat el conseller durant el ple del Parlament, es va traslladar al Consell Escolar i finalment es va entrar a la Cambra on, en l'actualitat, es treballa des de la ponència de la Comissió d'Educació. "Miram la seva feina, coneixem les compareixences i ni estam aturats ni està la llei feta", ha dit.

A partir del document, es redactaran les  conclusions  que serviran per establir la futura llei educativa "amb l'ull posat en la llei de Catalunya i la d'Andalusia, que són molt  diferents  però que ens serviran per poder treballar", ha afegit el conseller. Entre els punts que pretén regular la nova llei, hi ha la formació contínua del professorat i l'ús de les llengües (català, castellà i anglès) a les escoles.

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF