Societat 09/04/2022

Dos ferits greus després d'enfonsar-se la planta baixa d'un hotel del Port d'Alcúdia

Es tracta d'un home i una dona de 59 i 57 anys de nacionalitat espanyola

ARA Balears
1 min
Bombers rescatant les dues persones atrapades.

PalmaDues persones, un home de 59 anys i una dona de 57 (tots dos de nacionalitat espanyola), han resultat ferides aquest dissabte després que s'hagi enfonsat la planta baixa d'un hotel del Port d'Alcúdia i hagin quedat atrapades a dins. Segons han informat els Bombers de Mallorca a través de les xarxes socials, es tracta de l'hotel Blue Sea Piscis.

El succés s'ha produït a les 14.58 h i, pel que sembla, la planta baixa de l'establiment hoteler, on hi havia el gimnàs, s'ha enfonsat, ha caigut damunt la cuina i les dues persones esmentades hi han quedat atrapades.

Els dos ferits ja han estat rescatats pels serveis de Bombers de Mallorca, que ha desplaçat fins al lloc dels fets efectius dels parcs d'Inca, Alcúdia, Central i Llucmajor. Una vegada els han rescatat, han traslladat l'home, que tenia un traumatisme cranioencefàlic, a l'Hospital de Muro, i la dona, l'han derivada a l'hospital Son Espases amb ferides i cops a la cara.

Per ara continuen fent feina per revisar l'estructura afectada i els clients de l'hotel ja han estat reubicats en altres establiments de la zona.

stats