Societat 26/09/2019

Dos ferits en estat greu després d'un accident múltiple entre Ferreries i Ciutadella

Els Bombers varen treure una conductora de l'interior d'un dels vehicles implicats

Ivan Martín
1 min
L'accident va causar importants retencions a la carretera.

MaóUn home de 23 anys i una dona de 24 estan ingressats a l'hospital Mateu Orfila de Maó en estat greu com a conseqüència d'un accident múltiple que va tenir lloc anit a la carretera general de Menorca, al quilòmetre 35 del tram que uneix Ferreries i Ciutadella.

Els fets varen succeir al voltant de les 20 h, quan un Opel Corsa va envair el carril contrari i impactà frontalment contra un autocar. La virulència del xoc provocà que l'autocar envaís l'altre carril i col·lisionàs, també frontalment, contra un vehicle Rover R25. La conductora de l'Opel Corsa va quedar atrapada a l'interior del cotxe i els bombers es varen veure obligats a intervenir per poder treure-la fora. Immediatament fou traslladada a l'hospital Mateu Orfila, on va ser operada i ingressada a la Unitat de Cures Intensives en estat greu. El seu acompanyant està en estat greu amb policontusions, però en observació. Per la seva banda, la conductora del Rover R25, de 21 anys, presenta ferides greus i va ser traslladada a la Clínica Menorca de Ciutadella.

Al lloc de l'accident s'hi varen desplaçar una ambulància de Suport Vital Avançat, dues de Suport Vital Bàsic, la Guàrdia Civil, la Policia Local de Ciutadella i els Bombers. L'accident provocà quilomètriques retencions a la principal xarxa viària de Menorca.

stats