Una dona ferida greu després de ser apunyalada per la seva exparella a Massamagrell, al País Valencià

La víctima està ingressada a l'Hospital Clínic de València i el seu pronòstic és reservat

Daniel Martín
1 min
Agents de la Guàrdia Civil inspeccionen el carrer de Massamagrell (l'Horta) on una dona hauria estat apunyalada pel seu exmarit

ValènciaUna dona de 53 anys ha resultat ferida de gravetat a Massamagrell (Horta) després de ser apunyalada presumptament per la seva exparella, que ha sigut detinguda. La víctima està ingressada a l'Hospital Clínic de València i el seu pronòstic és reservat, segons han informat fonts sanitàries.

L'agressió s'ha produït al voltant de les 8 h del matí al carrer Tirant lo Blanc del municipi valencià quan la dona es disposava a pujar al cotxe per anar a treballar juntament amb un company de feina. Els primers a intervenir han sigut uns veïns que han intentat separar la víctima de l'agressor i han avisat la Policia Local, segons ha informat a l'agència Efe l'alcalde de la localitat, Paco Gómez. Els ciutadans, incloent el company de feina de la víctima, haurien forcejat i colpejat l'agressor, que també ha estat ingressat la mateix centre sanitari perquè li curessin les ferides.

L'alcalde també ha explicat que l'agressor hauria sigut "l'exmarit [de la víctima], un advocat que viu a Torís" (Ribera Alta), i que "la roda del cotxe de la dona estava totalment desinflada, amb la vàlvula inutilitzada, per la qual cosa és possible que l'agressor l'hagués inutilitzada prèviament" per evitar que la dona pogués fugir. La Policia Local s'ha fet càrrec de la custòdia de l'home, que posteriorment ha sigut posat a la disposició de la Guàrdia Civil.

stats