Societat 25/07/2021

El dispositiu policial de Cort frena el descontrol nocturn a Palma

Durant dissabte a la nit, la primera amb la prohibició de reunions socials entre la 1 i les 6 del matí, l'operatiu antibotellada ha aixecat un total de 76 actes

ARA Balears
2 min
La Policia intervé a una botellada

PalmaUna nit més de control i vigilància contra les aglomeracions i botellades a Palma. Durant dissabte a la nit, la primera amb la prohibició de reunions socials entre la 1 i les 6 del matí, la Policia Local, en col·laboració amb la Policia Nacional, la Policia Portuària i altres administracions, ha aixecat un total de 76 actes en el dispositiu antibotellada. A més, s'ha paralitzat l'activitat de quatre locals on s'exercia la prostitució sense complir la normativa sanitària i s'ha precintat una discoteca.

En una primera anàlisi de les dades, durant aquesta matinada els cossos i forces de seguretat han controlat en els quatre punts que s'han establert –a la zona dels polígons, la Platja de Palma i altres punts estratègics com el passeig Marítim, Santa Catalina i el parc de la Feixina– un total de 176 vehicles, s'han identificat 24 persones i s'han aixecat 76 actes per fer botellada, incomplir la normativa sanitària i en el control de locals. També s'han fet nou etilometries, cinc de les quals han estat administratives i quatre de tipus penal. S'han denunciat 14 infraccions de trànsit.

Xifres del cap de setmana

El dispositiu antibotellada que s'ha realitzat durant la nit i la matinada de divendres i dissabte acaba amb un total de 314 vehicles controlats, 24 persones identificades i 182 actes aixecades. A més, en el dispositiu d'aquest cap de setmana s'han realitzat 16 etilometries, 12 de les quals han estat administratives i quatre de tipus penal. També s'han denunciat 35 infraccions de trànsit, s'han immobilitzat cinc vehicles i un ha estat retirat.

D'entre totes aquestes actuacions, cal destacar la de divendres a la nit, quan es va detectar una festa privada a l'habitació d'un hotel. Es varen aixecar 12 actes d'infracció als assistents i també es va denunciar l'hotel per no haver complit l'obligació de portar un registre documental de les persones allotjades a l'establiment.

stats