Societat 11/07/2021

El dispositiu antibotellades a Palma acaba amb 245 actes aixecades durant el cap de setmana

S'han tancat tres locals on s'exercia la prostitució sense complir la normativa sanitària

ARA Balears
1 min
El local precintat per permetre estar a la pista de ball i superar l'aforament.

PalmaEl dispositiu antibotellades de la Policia Local de Palma i la Policia Nacional durant la nit i la matinada de dijous, divendres i dissabte ha conclòs amb 245 actes aixecades, 212 persones identificades i 423 vehicles controlats.

A més, en l'operatiu d'aquest cap de setmana s'han practicat 31 etilometries, 22 de les quals han estat administratives i 10, de tipus penal. També s'han denunciat 91 infraccions de trànsit i s'han immobilitzat 16 vehicles.

Pel que fa a la nit de dissabte, els cossos i forces de seguretat han aixecat 149 actes per botellades, incomplir la normativa covid-19 i el control de locals a Ciutat, segons ha informat Europa Press. La Patrulla Verda, els inspectors de la Comunitat i la Policia Local han tancat tres locals on s'exercia la prostitució sense complir la normativa sanitària i per no tenir els permisos adequats.

D'altra banda, han precintat un local en què es permetia que els clients estiguessin a la pista de ball -una activitat que està prohibida actualment a les Illes- i on se superava l'aforament permès. També han denunciat un establiment per vendre alcohol passades les 22 h, activitat que tampoc està permesa des d'aquest dissabte.

800 desallotjats a Eivissa

La Policia Local d'Eivissa ha desallotjat 800 persones de la zona del port, la Penya i la Marina, després que els bars haguessin tancat, ha informat Europa Press. La gent continuava allà passades les 2 h de la matinada amb música, càntics i alguns d'ells consumint alcohol al carrer. En el desallotjament també hi ha participat la Policia Nacional.

La intervenció policial s'ha fet en el marc d'un dispositiu especial per controlar les botellades i les infraccions de la normativa covid-19, i els agents han actuat tant de paisà com uniformats. També han denunciat dos establiments per haver vulnerat l'hora de tancament.

stats