Societat 13/01/2021

Diego Jesús Gómez-Reino serà reelegit president de l'Audiència de Palma

El magistrat és l'únic candidat al càrrec i dijous exposarà el seu currículum i la seva carrera davant la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial

A. T.
1 min
Diego Gómez-Reino. /ISAAC BUJ

PalmaL'actual president de l'Audiència Provincial de Palma, el gallec Diego Jesús Gómez-Reino Delgado, tornarà a ser-ho una vegada hagi passat el procés de selecció. És pràcticament segur que sigui així perquè ha estat l'únic candidat al càrrec. La plaça es va convocar a final de setembre després que el seu mandat –de cinc anys– expiràs el 7 de maig.

La Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial ha convocat el magistrat aquest dijous a les 13 h perquè comparegui per exposar el seu currículum i el seu projecte. A banda de Gómez Reino, la Comissió Permanent ha citat totes les persones candidates a presidir altres set audiències provincials i la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

En aquest darrer cas, l'únic candidat ha estat Antoni Oliver Reus, que ha comparegut aquest dimecres a les 13.40 h. La convocatòria de les esmentades vuit places en total es regirà segons el que es va establir a les bases que el ple del Consell General del Poder Judicial va aprovar el 28 de maig. Cadascuna de les audiències provincials, igual que la plaça del TSJIB, té bases pròpies. Les de Palma es poden consultar aquí i les de la Sala Social, aquí.

stats