Agressió
Societat 30/07/2023

Detinguts dos joves per pegar una pallissa a un altre i publicar-ho a internet

De moment s'està investigant si la baralla podria obeir a una mena de repte proposat pel grup agressor

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut dos joves de 19 anys, a Palma, com a presumptes autors d'un delicte de lesions, per haver propinat una pallissa a un altre, gravar-la i publicar-la a internet.

Segons ha informat el cos aquest diumenge en nota de premsa, els fets varen ocórrer dimecres horabaixa al carrer Jacint Verdaguer, moment en què la Sala 091 va rebre l'avís que s'estava produint una baralla entre nombroses persones. Una vegada al lloc de l'incident, els agents es varen entrevistar amb la víctima i testimonis, els quals varen contar que els presumptes agressors havien fugit cap al parc de les Estacions amb patinets elèctrics i que l'agredit havia rebut nombrosos cops de puny i cops per tot el cos, i que fins i tot havia arribat a perdre una dent.

Minuts més tard, els policies varen localitzar un home que coincidia amb les característiques d'un dels presumptes autors, per la qual cosa se'l va aturar. El jove va començar a accelerar amb el patinet i va ficar-se en carrers per als vianants per esquivar el cotxe policial. Finalment, un dels agents va aconseguir agafar l'individu, el qual es va tirar del patinet i va pegar un fort cop al policia; posteriorment, va tornar a fugir. Amb tot, el jove va aconseguir ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de lesions i atemptat contra un agent de l'autoritat.

Segon detingut, unes hores més tard

La Policia va rebre, ja entrada la mitjanit, una trucada en la qual es comunicava que a la carretera de Valldemossa hi havia un dels participants en la baralla, per la qual cosa una patrulla s'hi va dirigir. Una vegada allà, les persones presents varen manifestar que tenien localitzat el germà d'un dels individus que havia agredit la víctima l'horabaixa anterior. Els agents es varen acostar al grup de joves i es dirigiren al jove indicat pels testimonis.

Aquest darrer va relatar que havia estat present en la baralla, però que no havia intervingut en cap agressió; finalment, aconseguiren les dades del seu germà. Els policies s'hi varen entrevistar per telèfon i va reconèixer que havia pegat un cop de puny a la víctima a la boca. Els agents varen anar llavors al seu domicili i el varen detenir, també per un delicte de lesions.

De moment, s'està investigant si la baralla podria obeir a una mena de repte proposat pel grup agressor, a través d'una xarxa social, en la qual haurien acordat dur a terme l'agressió, la qual va ser gravada i penjada a internet.

stats