Societat 04/06/2020

Detingut un home a Santa Ponça per amenaçar la Guàrdia Civil

L'individu no va fer cas de les indicacions dels agents ni respectà la distància de seguretat de dos metres

Ara Balears
1 min
Dos Guàrdies Civils

PalmaLa Guàrdia Civil va detenir aquest dimecres un home per desobediència. En concret, l'individu, que es trobava a Santa Ponça, no va fer cas de les indicacions dels agents i tampoc no respectà la distància de seguretat de dos metres. A més, va amenaçar la Guàrdia Civil i també el personal de l'hamburgueseria en la qual es trobava, de manera que els agents es varen veure obligats a detenir-lo, segons indica la Delegació del govern en una nota.

Així mateix, a Sóller, la Guàrdia Civil va denunciar aquest dimecres cinc joves que es trobaven a la via publica consumint alcohol. Pel que fa a la Policia Local de Palma, la Delegació del govern apunta que aquest dimecres va aixecar un total de 67 actes administratives per no complir les restriccions que estableix el Reial Decret de l'estat d'alarma.

Cal destacar també que la Policia Nacional va impedir ahir a l'horabaixa que un passatger que viatjava en un vol internacional procedent d'Hamburg (Alemanya) quedàs a Mallorca. El viatger havia arribat a l'aeroport de Son Sant Joan sense motiu justificat, i per això es va veure obligat a tornar al seu país d'origen.

stats