Vídeo sexual
Societat 13/11/2023

Detingut un menor per difondre el vídeo sexual d'una menor en una escola de Palma

El jove ha quedat en llibertat i ha estat lliurat als seus progenitors

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un menor d'edat per un delicte de descobriment i revelació de secrets per haver gravat un vídeo de contingut sexual d'una menor, sense tenir-ne el consentiment i ensenyar-lo als companys de classe en una escola de Palma.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest dilluns en una nota de premsa, el grup de Delictes Tecnològics va rebre una denúncia en què una menor manifestava que, després de mantenir relacions sexuals amb un altre company de classe, el nin l'havia gravada i havia mostrat el vídeo a l'escola a diversos companys.

La menor havia consentit la trobada sexual, ell l'havia convidat a gravar-la i ella s'hi havia negat. Així, quan els agents varen rebre la denúncia, es varen començar a realitzar les primeres indagacions per posar en context el que relatà la víctima. D'aquesta manera, es va prendre declaració a nombrosos testimonis, tots ells menors, entre altres gestions, i es va poder corroborar que el presumpte autor hauria mostrat el vídeo a diversos companys del col·legi. Una vegada realitzades totes les gestions, el menor va ser detingut i acusat d'un presumpte delicte de descobriment i revelació de secrets. Amb tot, ha quedat en llibertat i ha estat lliurat als seus progenitors, que se'n faran càrrec.

stats