Detingut per matar la seva parella a Tarragona

La dona va ser agredida a la Bisbal del Penedès i va morir per les cremades a la Vall d’Hebron

1 min
L'entrada a la casa de la Bisbal del Penedès on van passar els fets, amb una cinta policial aquest matí.

BarcelonaCrim masclista a la Bisbal del Penedès, a Tarragona. Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la tarda un home de 37 anys acusat d'haver matat la seva parella, una dona de 50 anys, a qui hauria calat foc. La policia va acudir al domicili on hi havia la parella cap a les cinc de la tarda. Allà va trobar la víctima amb cremades i també la seva parella. La dona va ser traslladada a l'hospital, on va morir poques hores després.

La policia va detenir l’home, que és veí de la Bisbal del Penedès, com a presumpte autor de l’homicidi de la seva parella. El detingut va passar primer per l'Hospital del Vendrell, on va ser atès per cremades menys greus, i ara està en dependències policials. El cas està sota secret de les actuacions.

La víctima és la segona dona assassinada per violència masclista des de principi d'any a Catalunya. El primer cas es va donar a Manresa, fa només dues setmanes, quan la policia va detenir un home per la mort de la seva exparella. La víctima tenia 34 anys i l'home es va intentar suïcidar després de matar-la. El cas de la Bisbal del Penedès és el tercer feminicidi d'aquest 2021, després que  un home matés la seva mare aquest gener a Badia del Vallès. En aquell cas van arrestar el fill, de 48 anys, com a presumpte autor de l’assassinat de la dona, de 94 anys, a casa seva.

stats