Societat 05/11/2022

Detingut el jove que va arrencar part d'una orella a un altre en una baralla a Ciutadella

Un cop finalitzades les tasques d'investigació i detenció per part dels agents, el jove va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia

ARA Balears
1 min
Un vehicle de la Policia Nacional.

PalmaLa policia ha detingut el jove de 22 anys i nacionalitat espanyola que va arrencar part d'una orella a un altre en una baralla que va tenir lloc el 22 d'octubre al port de Ciutadella. Segons ha informat la Policia Nacional aquest dissabte en una nota de premsa, dijous agents policials varen detenir un home, espanyol i de 22 anys, per ser part implicada en l'esmentada brega.

El jove detingut era l'individu que cercava la policia com a responsable d'arrencar part d'una orella a un altre al·lot en el decurs d'una baralla que es va produir en un local de copes del port de Ciutadella el dissabte 22 d'octubre de matinada. Un cop finalitzades les tasques de recerca i detenció per part dels agents, el jove va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia. D'aquesta manera, s'han tancat la investigació que hi havia oberta fins ara per diverses baralles ocorregudes durant la matinada d'aquell cap de setmana.

stats