Societat 28/02/2021

Detingut un home a Llucmajor per abusar de cinc menors a canvi de regals i diners

Els investigadors creuen que hi ha més víctimes

ARA BALEARS
2 min
Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Llucmajor un home de 33 anys per haver mantingut relacions sexuals amb almenys cinc nines menors de 16 anys, de Palma i de Llucmajor, a canvi de regals, diners o marihuana. Els investigadors creuen que hi ha més víctimes que no denuncien per vergonya o por, segons recull Efe. En concret, a aquest home se l'acusa per ara de quatre delictes de prostitució de menors i dos d'agressió sexual, un en grau de temptativa, ha dit la policia.

La detenció va ser dimecres passat i la investigació va començar l'octubre del 2020, quan els agents varen comprovar que una persona contactava a través de les xarxes socials amb menors d'edat per mantenir-hi relacions sexuals a canvi de regals, doblers en efectiu o marihuana. Per ara, hi ha cinc víctimes, però la policia està convençuda que n'hi ha més que no denuncien aquests abusos pel "trauma emocional, falta de confiança, vergonya o por".

L'home contactava amb les menors a través de les xarxes socials, utilitzava perfils falsos, enganava les seves possibles víctimes, se'n guanyava la confiança i després hi quedava per obtenir plaer sexual. Segons la policia, algunes menors varen rebutjar la proposta i el varen bloquejar, però tornaven a rebre noves invitacions sexuals per part d'un altre usuari que, en realitat, era el mateix amb un altre perfil.

En una ocasió, el presumpte abusador va aconseguir que una menor anàs a ca seva per obtenir marihuana. Després li va impedir que en sortís, la va agafar per les mans i la va agredir sexualment. Va amenaçar-la perquè no contàs res, fet que la va deixar terroritzada. Passats els dies, va tornar a contactar-hi i ella s'hi va negar. La nina no tornà al domicili del presumpte agressor i els pares varen conèixer els fets quan la menor ho va contar a la policia. La investigació continua oberta.

stats