Violència sexual
Societat 26/05/2023

Detingut un home per agafar del braç una menor, oferir-li doblers i fer-li gestos sexuals

Els agents varen localitzar la víctima, que va escapar del lloc dels fets corrent espantada i plorant, amagada entre dos cotxes

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional varen detenir dimecres un home de 57 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual per haver agafat del braç una menor a Palma i haver-li oferit doblers mentre li feia gestos sexuals.

Els fets tingueren lloc dimecres a la barriada del Polígon de Llevant, quan la Policia va ser requerida per un agent de la Guàrdia Civil fora de servei que tenia retingut el detingut després que uns ciutadans observassin com s'acostava a una menor, realitzant-li gestos obscens amb la llengua d'índole sexual, per després aferrar-la del braç i oferir-li un bitllet de 50 euros a canvi de sexe.

Els agents varen localitzar la víctima, que va escapar del lloc dels fets corrent espantada i plorant, amagada entre dos cotxes. Allà, intentaren calmar-la. La menor, que en el moment dels fets era al carrer esperant la seva mare, va aconseguir escapar-se del detingut, va sortir a la carretera i es va amagar entre els cotxes fins que va arribar la mare. Els agents arrestaren l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual. L'home té antecedents anteriors per delictes del mateix tipus.

stats