Agressió sexual
Societat 22/11/2022

Detingut a Eivissa un home per contactar amb menors i agredir-los sexualment

Les investigacions queden obertes amb l'objectiu de localitzar més víctimes

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional va detenir divendres passat a Eivissa un home de 31 anys per contactar amb menors i, a través de l'engany, agredir-los sexualment. Segons han explicat fonts policials, les investigacions continuen obertes per localitzar més víctimes.

La investigació va començar la setmana passada, quan la Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona de la Comissaria de Policia Nacional a Eivissa va rebre una denúncia de dos germans menors d'edat que deien que un home els assetjava. L'agressor se'ls havia presentat amb un nom fals i havia començat a parlar, mesos enrere, amb el germà gran a través de les xarxes socials per citar-lo en una casa i agredir-lo sexualment. La víctima, que inicialment va mantenir-se en silenci, finalment va denunciar l'home, ja que feia pocs dies estava intentant fer el mateix amb el germà petit.

L'individu va arribar a enviar fotografies i vídeos de contingut eròtic i missatges lascius a tots dos, que eliminà al cap d'uns instants, però els mateixos menors n'havien fet captures de pantalla i havien gravat aquests vídeos amb un altre dispositiu.

Segons ha informat la Policia, el detingut ja tenia antecedents pels mateixos fets i actuava sempre de la mateixa manera. Quan la policia va identificar-lo, també van reconèixer-lo els dos menors.

El modus operandi

El detingut es posava en contacte amb nins joves, d'entre 13 i 17 anys, i a través de les xarxes es guanyava la seva confiança. La finalitat era convèncer-los perquè anassin a casa seva, perquè no el pogués veure cap persona, i esborrar les conversacions i les fotografies que poguessin comprometre'l.

En els darrers anys, el detingut acumula fins a set ordres d'allunyament de diversos menors de diferents parts de l'illa. Després de la detenció, ha entrat a la presó, mentre s'investiga per localitzar més víctimes.

stats