Societat 13/02/2019

Detingut per pegar a un company de classe amb l'ajuda de quatre amigues

L'agressor, de 14 anys, el va esperar a la sortida de l'escola per agredir-lo

Ara Balears
1 min
Son Ferriol celebra Cent anys com a poble

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest dimecres un menor de 14 anys per un presumpte delicte de tracte degradant, després d'agredir en diverses ocasions un company de classe amb l'ajuda de quatre amigues, que tenen entre 15 i 17 anys.

Els fets van ocórrer el mes de gener a Son Ferriol quan un menor denuncià davant el col·legi i la Policia Nacional agressions, insults i amenaces per part d'un company de l'escola. Per aquest motiu, el centre escolar va obrir un expedient a l'agressor i el van expulsar cinc dies del centre.

Durant els dies en què estava expulsat, el jove el continuava esperant a la porta de l'escola per pegar-li amb l'ajuda de quatre amigues seves, que van bloquejar el pas a la víctima perquè no partís i l'agressor pogués dur a terme la seva acció.

Després de denunciar els fets, el cos de la Policia va investigar els fets i va identificar tant l'agressor com les quatre joves que el van ajudar. Aquest dimecres han dut a terme la detenció del menor que, una vegada realitzades les gestions policials, ha estat posat en llibertat amb càrrecs.

stats