Baralla entre bandes
Societat 31/08/2023

Presó provisional per a un home per intentar assassinar dos joves durant una baralla de bandes a Can Pastilla

Els ferits ingressaren amb pronòstic greu a la Unitat de Cures Intensives

ARA Balears
2 min
Un agent de la Policia Nacional acompanyant al detingut emmanillat

PalmaUn home de 38 anys ha ingressat a la presó de manera provisional com a presumpte autor de dues temptatives d'assassinat, després d'haver apunyalat dos joves en zones vitals a la porta d'un establiment d'oci a Can Pastilla durant una baralla entre bandes.

Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, els fets tingueren lloc dissabte passat a les 03.30 hores, quan es va rebre una telefonada al 091 que alertava sobre dues persones que s'havien presentat a l'hospital de Son Espases amb ferides d'arma blanca. Una patrulla de Seguretat Ciutadana s'hi va personar i se'ls va informar que els ferits tenien un tall profund al costat dret i a la part superior de l'abdomen, respectivament. Tots dos ingressaren amb pronòstic greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

El grup d'Homicidis de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va comprovar que els fets s'iniciaren a l'interior del local d'oci. A dins va començar una discussió entre diverses persones de dos grups diferents, fet que va provocar que el personal de seguretat fes fora una de les bandes.

Un cop al carrer, i quan l'altre grup sortia de la discoteca, es va produir la baralla entre les dues bandes: s'empentaren i es pegaren cops de puny. Llavors, un dels integrants del grup que havia estat fet fora va aprofitar una oportunitat per apunyalar un jove de l'altre grup a la part inferior del pit. Tot seguit, l'agressor es va allunyar uns metres i va atacar de la mateixa manera una altra persona, a qui va apunyalar al costat dret. Segons la Policia, en els dos casos, "les víctimes no es varen poder defensar i no s'esperaven les punyalades".

Finalment, els agents aconseguiren identificar i arrestar l'agressor en un operatiu que es va dur a terme aquest dilluns devers les 15.00 hores. A més, comprovaren que l'home ja tenia una ordre de cerca i d'ingrés a la presó per part d'un jutjat de Màlaga.

stats