Societat 25/05/2022

Detingut per amenaçar el personal d'un centre de salut amb ganivets de cuina a Palma

L'home, de 67 anys, reclama una paga econòmica

ARA Balears
1 min
Imatge de les armes requisades.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dimarts un home de 67 anys, d'origen marroquí, per un delicte d'amenaces amb arma blanca, després d'amenaçar el personal d'un centre mèdic. Segons ha informat el cos policial aquest dimecres, els fets varen ocórrer ahir a les 10.30 h, quan un home va entrar en un centre sanitari de Palma exigint una paga econòmica, mentre amenaçava el personal que mataria algú si no feien el que demanava.

En aquell moment, es va apujar la camiseta i va mostrar diversos ganivets que duia als calçons. En tenir coneixement dels fets, els agents de la Policia Nacional es varen dirigir al centre sanitari i, una vegada allà, varen observar com el presumpte autor xerrava amb una altra persona. Aleshores varen aprofitar el moment per acostar-s'hi sigil·losament fins que varen ser al seu costat.

Davant això, l'home es va posar nerviós i va dur les mans als calçons per, presumptament, treure els ganivets. Els policies varen reaccionar ràpidament i el varen reduir. Després de tenir tota la informació, els agents el varen detenir per un delicte d'amenaces amb arma blanca i el varen traslladar a un centre mèdic.

stats