Societat 13/09/2023

Detingut per agredir sexualment una prostituta i amenaçar-la amb un bisturí a l'Arenal

La dona va concertar una cita amb el presumpte agressor a través d'una pàgina en què ella oferia serveis sexuals a canvi de doblers

2 min
Un cotxe de Policia Nacional a l'Arenal.

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat un home d’origen espanyol i de 38 anys acusat d'agredir sexualment una dona, que oferia serveis sexuals a canvi de doblers, i d'amenaçar-la amb un bisturí, així com de robar-li el mòbil. Els fets varen ocórrer diumenge vespre, al barri de l'Arenal, i els agents varen intervenir-hi després de rebre una telefonada. En arribar-hi, una parella perseguia el presumpte agressor i, a continuació, una patrulla de la Policia Local de Llucmajor l'havia retingut.

Segons explica el cos policial, la víctima havia posat una denúncia contra la mateixa persona el dia anterior i va explicar que l'home s'havia posat en contacte amb ella a través d'una pàgina en què la víctima oferia serveis sexuals a canvi de doblers, i que havien concertat una cita. Una vegada es varen trobar, l'home la va obligar a despullar-se i a fer-li pràctiques sexuals, intimidant-la amb un bisturí.

La dona va viure una "situació de pànic", diu la Policia Nacional en un comunicat, fins que va poder escapar. En el moment de la fugida, l'home li va llevar el telèfon mòbil, després que aquest li caigués de la bossa mentre corria. L'endemà, la víctima va canviar la seva foto de perfil i nom d'usuari a la pàgina web i el mateix home es va tornar a posar en contacte amb ella per concertar-hi una cita.

Amb la intenció de recuperar el mòbil, la dona va acudir-hi –només un dia després de l'agressió–amb un amic, el qual li va llevar el telèfon. Davant això, els dos homes varen forcejar i el presumpte agressor va partir corrent, moment en què va ser localitzat per una patrulla policial a l'Arenal de Llucmajor. Finalment, la Policia Nacional el va detenir acusat d'un delicte d'agressió sexual i un altre de furt.

stats