Societat 12/08/2020

Detingut per agredir sexualment l'amiga de la seva filla en un vaixell a Mallorca

L'home de 57 anys va convèncer la jove per sortir a pescar i li va tocar parts del seu cos sense consentiment

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional patrullen pels carrers de les Balears

PalmaLa Policia Nacional ha detingut aquest dimecres un home de 57 anys per presumptament haver agredit sexualment l'amiga de la seva filla major d'edat. Els fets denunciats varen succeir el 30 de juliol, quan l'home va convèncer la jove per sortir a pescar tots sols en un vaixell a Mallorca, segons ha informat el cos policial en un comunicat.

Durant la jornada, quan el detingut maniobrava l'embarcació, aprofitava la situació per fregar amb la cama el cul de la denunciant, que intentava evitar-ho cada vegada que l'home ho feia. Després de sopar a l'embarcació, l'home va agafar la víctima per la cara per intentar besar-la, però ella li va oferir resistència i ho va impedir. Tot seguit, l'arrestat se'n va penedir i li va demanar perdó, però va agafar la jove pel braç i la va tirar contra un matalàs, on li va tocar parts del cos sense consentiment.

Després de fer això, l'home se'n va tornar a penedir i li va tornar a demanar perdó. La jove va dir que acceptava les disculpes, però si tornaven al port. El detingut va insistir una altra vegada demanant perdó i que, si no ho feia, no la duria al port, de manera que la víctima, atemorida, va intentar restar importància als fets per aconseguir que la dugués on volia. Una vegada al port la denunciant es va refugiar en un bar a l'espera que un familiar l'anàs a cercar per poder denunciar l'home.

stats