Violència masclista
Societat 08/09/2023

Detingut un agent de la Policia Local de Santanyí per agredir la seva parella

L'agent ja tenia antecedents per violència de gènere a una exparella

ARA Balears
1 min
Vista de Santanyí

PalmaUn agent de la Policia Local de Santanyí ha estat detingut per un presumpte delicte de violència de gènere, en haver agredit la seva parella. Segons ha explicat la Guàrdia Civil, els fets haurien tingut lloc durant la matinada de diumenge passat, quan la parella va tenir una forta discussió. Aleshores, el que va començar essent una disputa verbal, acabà amb una agressió física per part de l'agent.

Els veïns, alarmats pel renou, foren els qui donaren l'avís a la Guàrdia Civil. En arribar a la casa, l'home n'havia partit i no fou fins hores més tard que es va personar a les dependències de la Guàrdia Civil de Santanyí per entregar-se. Un cop allà, fou detingut.

Per la seva banda, la víctima va declarar que des de feia mesos la situació era molt dura. A més, va explicar que les discussions són constants i que no era la primera vegada que l'agredia físicament. Aquest dilluns se'n va fer un judici ràpid als jutjats de Manacor. Diversos veïns hi participaren com a testimonis i, actualment, el més probable és que se li imposi una ordre d'allunyament.

Antecedents per violència masclista

Segons fonts pròximes a la investigació, l'agent de la Policia Local ja hauria tingut problemes judicials per violència masclista. El policia arribà a Santanyí des de Formentera després d'haver estat implicat en un cas semblant amb una exparella. En el passat, va exercir com a agent a Menorca i a Manacor, fins que va acabar parant a Santanyí.

stats