Societat 16/03/2019

Detingut un home que accedia a webs pedòfiles des d'un locutori de Barcelona

L'home gravava les imatges i després les distribuïa

1 min
Un dels molts locutoris que han hagut de tancar pels pocs clients i per les traves burocràtiques del consistori.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona un home de 44 anys que accedia a pàgines web de contingut pedòfil des d'un locutori de la ciutat i en gravava les imatges per després, presumptament, distribuir-les. El detingut està acusat d'un delicte de tinença de pornografia infantil i ha quedat en llibertat amb càrrecs per ordre judicial, segons ha informat la policia, que està analitzant els ordinadors, discos durs, tauletes i telèfons mòbils que li ha intervingut per determinar si també distribuïa el material.

A mitjans de l'any passat els Mossos van rebre una informació que els alertava que un home estava accedint a pàgines pedòfiles des d'un locutori de Barcelona, sempre de nit, quan hi havia pocs clients al local. Els agents van localitzar l'ordinador que utilitzava i, després de comprovar que des d'aquest aparell s'havien visitat aquesta mena de pàgines, van sol·licitar una ordre judicial per instal·lar-hi un dispositiu que els permetés recollir proves que el relacionessin amb els fets.

El dispositiu va permetre comprovar que el sospitós visitava aquestes pàgines i que gravava el seu contingut en discos durs, presumiblement per distribuir després les imatges a terceres persones. En l'escorcoll dut a terme al seu domicili, els agents van trobar quatre telèfons mòbils, dos ordinadors, tres llapis de memòria, una tauleta, un lector de targetes i un disc dur.

Els especialistes informàtics dels Mossos estan analitzant el contingut d'aquests dispositius.

stats