Societat 12/01/2021

Detingut per abusar sexualment de dues menors de 16 anys

Una de les víctimes era la neboda de l'acusat

Ara Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar divendres un home de 49 anys per un presumpte delicte d'abusos sexuals contra la seva neboda i una altra menor, totes dues de menys de 16 anys. La investigació va començar quan els agents varen saber que hi havia un home adult que mantenia contacte amb una menor d'edat a través d'una xarxa social.

Segons ha informat el cos policial en un comunicat, l'individu tractava la menor com una dona adulta i li enviava missatges amb connotacions sexuals. Això va fer que els pares s'alarmassin i denunciassin els fets.

Amb tot, els policies varen aconseguir identificar el presumpte autor dels fets i durant el procés varen descobrir que també estava investigat per abusos a la seva pròpia neboda. Els fets varen ocórrer l'any passat, quan la víctima va declarar que no volia anar a casa de la seva tia perquè el seu oncle tenia una actitud massa afectuosa amb ella.

La menor va explicar que el seu oncle la sotmetia a tocaments i li acariciava les zones íntimes. En conèixer els fets, el Servei de Protecció de Menors va activar el protocol i la Unitat d'Atenció a Família i Dona (UFAM) va obrir una investigació per esclarir-los. Així és com va descobrir que es tractava de la mateixa persona, tot i que no hi havia cap relació ni entre les menors ni entre els fets.

stats