Societat 23/12/2020

Detenen un treballador de manteniment de la presó de Palma que venia drogues als presos

Els funcionaris del centre feia mesos que investigaven dos treballadors d'una empresa externa

Ara Balears
1 min
La presó de Palma. / ARA BALEARS

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres el treballador d'una empresa de manteniment que treballava a la presó de Palma per formar part presumptament d'una rama que es dedicava a distribuir anabolitzants i altres substàncies tòxiques a la presó de Palma, segons ha informat en un comunicat la Delegació del govern espanyol a les Balears.

Els funcionaris de la presó de Palma feia mesos que investigaven dos treballadors d'una empresa externa de manteniment perquè sospitaven que podrien estar introduint substàncies tòxiques i objectes prohibits al centre, que després es distribuïen els interns, els quals feien d'enllaç amb els consumidors.

Després de saber que els dos treballadors tornaven aquest dimecres a la feina, varen avisar la Guàrdia Civil. Alguns agents han escorcollat els dos homes a l'entrada i n'han detingut un després de veure que duia centenars de pastilles d'anabolitzants i altres substàncies que encara s'han d'analitzar.

El detingut ha passat a disposició judicial per un presumpte delicte contra la salut pública i s'ha prohibit l'accés de l'altre treballador al centre penitenciari. La investigació encara està en marxa per esbrinar qui li donava suport dins la presó.

stats