Successos
Societat 05/12/2023

Detenen un treballador d'una residència de Palma per instal·lar una càmera al bany

La Policia Nacional ha arrestat l'home, acusat d'un delicte de descobriment i revelació de secrets

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional amb el detingut

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 27 anys de nacionalitat boliviana per col·locar una càmera al bany de la residència de Palma on treballava. El cos policial ha informat, a través d'una nota de premsa, que se l'acusa d'un delicte de descobriment i revelació de secrets i que amb les càmeres hauria gravat unes deu persones.

Dues treballadores de la residència van trobar la càmera en una paperera i van denunciar-ho després de descobrir que apuntava al vàter i gravava totes les persones que anaven al bany. Davant aquest fet, la Policia Nacional va iniciar una investigació i, qua van tenir accés a les imatges de la càmera, va descobrir que l'home detingut s'havia gravat mentre la instal·lava.

Un cop el localitzaren i detingueren, l'home va confessar que havia instal·lat la càmera, però va assegurar que ho havia fet per "entreteniment" i que no tenia intenció de treure cap profit econòmic ni distribuir les imatges i la informació gravada. Després de la detenció, els agents van escorcollar casa seva i hi van descobrir més material similar. Ara continuen investigant si hi ha més víctimes o li poden imputar més delictes.

stats