Societat 29/10/2021

Els quatre detinguts a Calvià per abusos sexuals a una menor tutelada passen a disposició judicial

Els fets varen ocórrer en un establiment turístic de Magaluf després d'una festa per la zona

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil.

Els dos menors d'edat i els dos joves, tots d'origen africà, que varen ser detinguts aquest dijous acusats de drogar una menor tutelada i abusar-ne sexualment han passat aquest divendres a les 17 h a disposició judicial. Segons les primeres investigacions de la Guàrdia Civil i el testimoni de la víctima, els fets varen ocórrer en un establiment turístic de Magaluf després d'una festa per la zona.

Segons ha avançat Última Hora i ha confirmat la Guàrdia Civil a l'ARA Balears, la menor va arribar a un apartament turístic amb dos amics (els dos menors d'edat) i quan arribà hi trobà dos joves més que no coneixia. Un cop allà, els quatre homes abusaren sexualment de la jove de 17 anys, fins que aconseguí alertar de la seva situació.

Davant l'avís de la víctima, els treballadors de l'establiment turístic avisaren la Guàrdia Civil, que arribaren al lloc dels fets i detingueren els quatre acusats. Un cop arribaren allà, iniciaren la investigació pertinent per aclarir els fets. A més de recollir el testimoni de la víctima i de treballadors de la zona, iniciaren un peritatge científic de l'apartament amb l'objectiu de descobrir restes biològiques que poguessin confirmar la denúncia de la menor tutelada.

stats