Societat 20/01/2022

Detinguda una parella que ha estafat hotels de Mallorca durant mesos

La quantitat total estafada ascendeix a gairebé 8.000 euros, però els investigadors no descarten rebre més denúncies d'altres perjudicats

ARA Balears
1 min
Un guàrdia civil amb l'home detingut.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut una parella per ser presumptes estafadors. Segons han informat les forces de seguretat, el tàndem, que formen un home de 34 anys i una dona de 38, hauria estafat durant mesos establiments hotelers de Mallorca, concretament de les localitats de Manacor, Peguera, Palma i Sineu.

La investigació dels guàrdies civils de Calvià indica que, després d'allotjar-se i fer ús de les instal·lacions hoteleres, els detinguts simulaven transferir els doblers de la factura a l'establiment a través del telèfon mòbil; però aquests diners mai arribaven als establiments.

De moment, la quantitat total estafada ascendeix a gairebé 8.000 euros. Els investigadors, però, no descarten rebre més denúncies d'altres perjudicats els pròxims dies.

L'Autoritat judicial va decretar l'ingrés a presó de tots dos com a presumptes autors d'almenys set delictes d'estafa, dos robatoris i l'ús fraudulent d'una targeta de crèdit.

stats