Succés
Societat 24/05/2023

Detenen, de nou, el jove acusat de violar una nina de 12 anys per abusar sexualment d'un altre menor a Pollença

Els jutjats han decretat el seu ingrés immediat a presó

ARA Balears
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil en una imatge d'arxiu.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut, per segona vegada aquest mes, un jove acusat d'abusar sexualment d'una menor. Sis dies després de ser posat en llibertat amb càrrecs per la presumpta violació d'una nina de 12 anys al Port de Pollença, l'acusat ha tornat a ser detingut per haver abusat sexualment d'un altre menor d'edat, en aquest cas una nina de 13 anys.

Segons ha avançat el diari Última Hora i ha confirmat Europa Press, l'home ja va passar a disposició judicial i els jutjats van decretar, en aquest cas, el seu ingrés immediat a presó. En aquest cas fou la professora de l'institut on estudia la víctima qui va denunciar els fets als agents del cos armat que iniciaren la investigació i determinaren que el jove que havia abusat sexualment d'aquesta menor era el mateix que havien detingut i deixat en llibertat a l'espera de judici fa pocs dies.

Cal recordar que en l'altre cas l'acusat va quedar amb la víctima enganant-la, la va dur a casa seva i la va violar. Tot i que inicialment la menor va negar que l'home hagués abusat sexualment d'ella, dos dies després va confessar als seus familiars el que havia passat realment. Ara, amb aquest segon cas, la justícia ha decidit enviar-lo a la presó a l'espera de judici.

stats