Succés
Societat 10/10/2023

Detenen dos homes que van convidar-ne a un altre a "fer un trio" a un hotel de Manacor i el van violar

La víctima va patir lesions i va acudir al centre mèdic, on es va activar el protocol d'agressió sexual

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Manacor dos homes d'origen britànic acusats de violar-ne un altre a un hotel de Mallorca. Segons ha informat el cos policial, a través d'un comunicat, els dos acusats van contactar amb la víctima mitjançant una aplicació de contactes i li van proposar "fer un trio" i quan l'home va arribar a l'hotel on s'havien citat el van agredir sexualment.

La víctima va explicar als agents de la policia, en el moment en què interposava la denúncia, que quan ell va arribar a l'habitació de l'hotel va deixar clar als dos detinguts que no volia mantenir relacions sexuals i que només volia "companyia". Tot i que els acusats inicialment ho van acceptar, posteriorment van llançar-se sobre ell i van començar a fer-li tocaments fins que van violar-lo. A causa de l'agressió sexual la víctima va patir lesions i va haver d'anar al centre mèdic, on es va destapar el cas.

De fet, va ser el personal sanitari qui va activar el protocol d'agressió sexual i va avisar els cossos i forces de seguretat de l'Estat. Un cop allà, la víctima va relatar als agents de la Policia Nacional el que havia succeït i es va iniciar la investigació que ha finalitzat amb la identificació, localització i detenció dels dos acusats. Ara, els detinguts s'enfronten a un delicte d'agressió sexual.

stats