Successos
Societat 25/07/2023

Detenen un home per intentar raptar una nina de dos anys a Eivissa

Se li imputa un delicte de detenció il·legal, agressió sexual, resistència i desobediència

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home com a presumpte autor d'un delicte de detenció il·legal, agressió sexual, resistència i desobediència. Va intentar emportar-se per força, dels braços de la seva mare, una nina menor de dos anys, a la qual havia estat fent petons a la cara.

Els fets van passar dimecres passat a les 12.30 hores en una platja d'Eivissa, quan el sospitós va agafar la menor, subjectant-la amb força, fent-li petons a la galta i retenint-la. En aquell instant, la mare va agafar la seva filla, fins que la va poder recuperar.

La mare va marxar del lloc i es va dirigir a un punt allunyat. Poc temps després, l'home es va acostar a la dona de manera sigilosa i va tornar a agafar la menor, entrant a l'aigua.

La mare va sol·licitar ajuda, cridant, ja que l'home no li feia cas i no deixava anar la seva filla. En aquell moment, un agent de la Policia Nacional fora de servei, que era a la platja, va respondre a la trucada d'auxili. L'agent va demanar al sospitós que s'allunyàs de la menor. Tot i això, l'home va adoptar una actitud violenta i es va llançar cap al policia. L'agent el va haver de reduir i retenir fins a l'arribada d'una patrulla de la Policia Nacional.

stats