Maltractament
Societat 23/11/2022

Llibertat provisional per l'home acusat de maltractar la seva filla menor d'edat i forçar-la a casar-se

La mare de la menor també està sent investigada

ARA Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaL'home que va ser detingut per un presumpte delicte de maltractament cap a la seva filla, menor d'edat, i forçar-la a casar-se amb un home més gran que ella, ha quedat en llibertat provisional sis dies després de ser detingut per la Policia Nacional. L'individu, de 48 anys, colpejava amb pals la seva filla i la maltractava continuadament tan físicament com psicològicament.

Cal recordar que l'acusat va ser detingut dijous passat i fins aquest dimecres ha estat a les diligències policials a l'espera que la resposta judicial que ha determinat la seva llibertat provisional a l'espera de judici. A més, la madrastra també és investigada, però no ha estat detinguda pel fet de tenir altres menors a càrrec seu.

Segons ha informat Europa Press, els pares haurien sotmès la menor a greus maltractaments, físics i psicològics de manera continuada. A més, presumptament l'obligaven a fer les feines de la casa. El centre escolar va ser qui va posar la denúncia després de veure els hematomes i la Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona s'ha fet càrrec del cas.

stats